Nya slotspel från 2019

Nya slotspel från 2019

Visst är det härligt när det släpps nya slotspel från de större tillverkarna? Vi lever i en tid när det finns gott om spelautomater att välja på och spelkänslan bara blir bättre och bättre! För att inte tala om grafiken.

I denna artikeln tänkte vi lista några spelnyheter som vi ser extra mycket fram emot. Vi håller givetvis tummarna för att samtliga dyker upp hos väletablerade Casumo, som erbjuder spel med svensk spellicens. För det finns minst sagt en hel del roligt att se fram emot! Bland annat så kan man se fram emot en casino bonus på upp till 20 000 kr.

Spinsane Slot (NetEnt)

De svenska speltillverkarna NetEnt är kanske världens bästa spelutvecklare just nu. De samarbetar med i princip alla de största spelsajterna, vilket är långt ifrån konstigt. Under åren har de bjudit på allt från underbara slotspel med musikteman till äventyrsteman. Deras senaste satsning heter Spinsane Slot, och av namnet att döma kan det inte bli annat än en ny succé.

Här hittar du nämligen flera symboler som ger hög utdelning. Exempelvis går det att vinna hela 500 gånger ens insats om man får upp “super-wild”, vilket får det att klirra fint i spelkassan. Så klart finns här också bonusspel att utforska.

5 Lions Gold Slot (Pragmatic Play)

Utöver det läckra mytomspunna och asiatiska temat med lejon, tranor, guld och yin-yang-symboler bjuder också 5 Lion Gold Slot på en hög Return To Player (RTP) procent och hög volatilitet. Dessutom finns här en så gott som perfekt balans mellan enkelt traditionellt spelande och snygga animationer.

För den som vill att fokuset ska ligga på schysst och enkelt spelande, utan en massa onödiga krusiduller, är 5 Lions Gold Slot ett bra alternativ!

The Smashing Biscuit Slot (Microgaming)

Den som istället är sugen på ett bra mycket flashigare spel så är The Smashing Biscuit Slot av Microgaming ett perfekt alternativ. Här ska du ta ditt band till skyarna! För varje gång du drar av en vinst ökar din bonusmätare och din nästa vinst dubbleras. Som en hyllning till den klassiska filmen Spinal Tap går volymratten till 11 istället för 10, som det är på vanliga förstärkare

Här finns också roliga bonusspel, som Battle of the Bands där du måste visa upp vad ditt band går för, så att du kan kamma hem olika bonusar i form av free spins och bättre vinstchanser.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
DMCA.com Protection Status