Slotspel baserade på populära TV-serier

Slotspel baserade på populära TV-serier

TV-serier och casinospel är två av underhållningsindustrins mest lukrativa områden. Därför är det inte heller särskilt konstigt att de har börjat sammanstråla allt mer under de senaste åren.

I dagsläget produceras det nämligen massor med slotspel, som baserar sig på just TV-serier. Med den ökade populariteten har det också blivit vanligare att spelbolag välkomnar sina nya användare med att låta dem testa ett gäng utvalda spel med hjälp av så kallade “free spins”. Den som vill ha en överblick över alla spelbolags olika välkomsterbjudanden kan hitta spinsen här och jämföra alternativen i lugn och ro.

Sett till alla nya slotspel som produceras, är det nästan som att spelautomaterna har blivit en naturlig del av ett franchise- och merchendise-tänk. Något som även syns i andra underhållningsområden. Exempelvis har nästan alla de stora musikartisterna ett slotspel där man kan lyssna på deras hitlåtar medan man prövar lyckan. Detsamma går även att säga om de nya storfilmerna.

Här kommer några exempel på slotspel baserade på TV-serier.

Game of Thrones

Världens mest påkostade serie genom tiderna, har givetvis råd med ett extra påkostat slotspel. Game of Thrones Slot från speltillverkaren Zynga har blivit av en “instant classic” inom spelarkretsar. Här är det bara att njuta av det pampiga soundtracket och köra igång!

Baywatch

När Pamela Anderson och David Hasselhoff sprang längs stranden i Baywatch, sprang de också rätt in i TV-historien. Oavsett vad man tycker om denna glassiga, och lite fåniga, TV-serie går det inte säga annat än att den är ikonisk. Precis som Hasselhoff gärna bjuder på sig själv, bjuder även Baywatch Slot på en hel del självmedveten charm och humor.

South Park

På tal om ikoniska TV-serier. Trey Parker och Matt Stones gränsbrytande serie South Park har inte bara fått sig TV-spel utan också ett slotspel. South Park Slot har verkligen tagit vara på sina karaktärer. Istället för att erbjuda ett bonusläge, där man kan vinna extra pengar och nya free spins, erbjuder spelet fyra stycken. Ett bonusläge för varje huvudkaraktär, det vill säga Cartman, Kenny, Kyle och Stan. Sedan är det givetvis härligt när seriens tecknade grafik så lätt och naturligt kan översättas till ett slotspel!

Family Guy

Från en tecknad favorit till en annan. Den som är svag för familjen Griffins galna upptåg kan glädjas över att de också har fått sig ett eget slotspel. En extra rolig detalj här är att man kan låsa upp bonusläget “Chicken Fight!”, som givetvis anspelar på de otroligt långa och återkommande striderna mellan Peter och den stora kycklingen. I detta läge kan spelaren vinna en bonus som sträcker sig hela vägen upp till 1000 gånger insatsen.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
DMCA.com Protection Status